Erhverv

Et samarbejde med GulvAlliancen, giver altid faglighed tæt på dine projekter.

Hos GulvAlliancen får du din faste kontaktperson, samt adgang til Gulvlæggere over hele landet.

De bedste til dine projekter

GulvAlliancen samler de dygtigste gulvlæggere og entrerer med spidskompetencer efter hvilken opgave du står overfor.

Fra GulvAlliancens kontor i Horsens varetages alt koordinering på projekter, mens vore Gulvlæggere er aktive på pladsen samt deltagende i byggemøder, i samarbejde med vor koordinator. Dette giver en stor fleksibiletet og gør alle opgaver omstillingsparate i relation til kunden og pårojektet.

Med en kontaktperson på kontoret samt en projektansvarlig på pladsen, tilbyder vi hermed en Gulventreprises sikkerhed for, at bidrage til et vellykket projekt.

Vi er altid interesseret i at afgive en skarp pris og en god løsning.

+45 71 99 98 85 / kontakt@gulvalliancen.dk

Husmontør - Benyt os nationalt og brug os lokalt

Som boligselskab, hotel, butikskæde, udlejningsejendom, eller anden form for bygningdrift, kan det være vigtigt med fleksibel og effektivt arbejdskraft. Hos GulvAlliancen har du faglige Gulvlæggere tæt på din bygning og dit projekt. GulvAlliancen tilbyder dig et netværk af professionelle Gulvvirksomheder, som alle er tilknyttet GulvAlliancen, hvilket betyder at vi altid er tæt på dig og dit projekt. På den måde kan vi tilbyde dig og dine projekter den bedste service når det kommer til gulvbelægning, reperationer eller vedligeholdelse. 

Fra vores salgskontor tilbyder vi flere attraktive løsninger til vedligeholdelsesaftaler, reperationer, udskiftning af gulve, tilsyn af gulve - alt sammen løsninger til yderst attraktive priser!

Vi er altid interesseret i en nærmere dialog og en prisvenlig aftale med garanti for kvalitet.

 

+45 40 1717 04 / kontakt@gulvalliancen.dk 

Blog

bubblemedia